Gündem

"Ķüçükkaya'dan, her seçim ekrana aldığı ve iyi ağırladığı Yıldırım'ı mağdur ediyor, ideolojik garezi var imajı çıkaramazsınız"

11 Haziran 2019 08:04

Karar yazarı Akif Beki, Ekrem İmamoğlu - Binali Yıldırım ortak canlı yayınının moderatörü olan İsmail Küçükkaya hakkında bir değerlendirme yaptı. Beki, "Ķüçükkaya'dan, her seçim ekrana aldığı ve iyi ağırladığı Yıldırım'ı mağdur ediyor, ideolojik garezi var imajı çıkaramazsınız" dedi.

Beki'nin "Uğur Dündar ne yapsaydı?" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

Şimdi FOX TV'nin popüler yüzü İsmail Küçükkaya'da mutabık kalındı. Muhtemelen onun adından da aynı etkiyi elde etmeyi deneyecekler. Fakat nafile...

Sinekten yağ, tekeden süt çıkarabilirsiniz ama Ķüçükkaya'dan, her seçim ekrana aldığı ve iyi ağırladığı Yıldırım'ı 'mağdur ediyor, ideolojik garezi var' imajı çıkaramazsınız.

Her iki adayın da kendilerini tam ifade edebildiği adil bir karşılaşma olsun.

Şartları eşitleyen kurallar uzerinde anlaşmış zaten partiler. Bu saatten sonra, basķı altına almak ve güveni sarsmak yerine moderatörü rahat bırakmak en sağlıklısı.

Bir haftası var, bırakın pazara kadar sakin kafayla dersini çalışsın. Biz de doğru hazırlanılmış sıkı bir yayın izleyelim.

Yazının tamamı için tıklayın