Gündem

Korkusuz yazarından drift festivalindeki dansa tepki gösteren belediye başkanına tepki: Çok sıkıldık bu ahlakı kendilerine mahsus biçimde yorumlayanlardan

27 Eylül 2022 08:22

Korkusuz yazarı Can Ataklı, düzenlenen drift festivalinde bazı vatandaşların yaptığı dansla ilgili şikâyetler geldiğini belirterek tepki gösteren Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya’yı eleştirdi. Ataklı, “Artık gerçekten çok sıkıldık bu ahlakı kendilerine mahsus biçimde yorumlayıp, kendilerinden olmayan herkesi suçlayanlardan” dedi.

Başkan Kocakaya, “Bugün düzenlemiş olduğumuz drift festivalinde, nereden ve kimler tarafından getirildiğini bilmediğimiz bir kadına hoş olmayan görüntüler verdirtilip hızlıca servis edilmiştir. Bu organizasyon dahilinde belediyemizin hiçbir hostes, manken vs kişiler ile anlaşması yoktur. Bu tezgahı kuran, Demre Belediyesi ile ilişkilendirmeye çalışan ve bilerek yayan kişiler hakkında yasal yollara başvuracağız. Ant olsun ki bu memleketi ahlaksızlara bırakmayacağım” açıklamasını yapmıştı.

Ataklı tepki gösterdiği durumla ilgili şunları kaydetti:

“Başkan güvenlik kameralarını izleyip suç duyurusunda bulunacaklarını söylemiş. Artık gerçekten çok sıkıldık bu ahlakı kendilerine mahsus biçimde yorumlayıp, kendilerinden olmayan herkesi suçlayanlardan. Belediye Başkanı da ‘Bu iş başımıza kalacak’ korkusuyla paniğe kapılıyor. Bir kere de dik durup ‘Kardeşim size ne?’ diyemiyor ve ahlakçı koroya katılıyor.”

Yazının tamamını okumak için tıklayın.