Gündem

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi kapsamında Trabzonspor, deplasmanda Kızılyıldız takımıyla karşılaşacak. Kızılyıldız - Trabzonspor maçı gündemde yer aldı. Futbolseverler, Kızılyıldız - Trabzonspor maçının detaylarını merak etti. Peki, Kızılyıldız - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

27 Ekim 2022 09:58

UEFA Avrupa Ligi H Grubu beşinci maçında Trabzonspor, deplasmanda Sirbistan'ın Kızılyıldız takımıyla kozlarını paylaşacak. Grupta oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 yenilgi yaşayıp 6 puanla 2. sırada yer alan Trabzonspor, rakibi karşısında kazanarak Avrupa kupalarında bin 161 günlük dış saha galibiyet hasretini de sonlandırmak istiyor. Maça saatler kala futbolseverler, Kızılyıldız - Trabzonspor maçı hakkında detayları araştırmaya başladı. Peki, Kızılyıldız - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Kızılyıldız - Trabzonspor maçı  detayları:

Gruptaki ilk maçında Macaristan'ın Ferencvaros takımına deplasmanda 3-2 mağlup olan Karadeniz ekibi, evinde Kızılyıldız'ı 2-1'le geçerken, deplasmanda ise Monaco'ya 3-1 kaybetmişti. Son olarak ise bordo-mavililer, Monaco'yu 4-0 mağlup etmişti.

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Kızılyıldız - Trabzonspor maçı, 27 Ekim Perşembe günü Rajko Mitic Stadyumu'nda saat 22.00'de başlayacak. Mücadele EXXEN dijital platformudan canlı yayınlanacak.

Karşılaşmayı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek. Pinheiro'nun yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Luciano Maia yapacak.