Gündem

Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Saadet Partisi için bağışta bulundu

"Bu çok sesliliğin devamı ve ülkemizin demokrasisi için bir tuğla da benden!"

03 Mayıs 2019 14:43

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, Yeni Refah Partisi'ni kuran Milli Görüş'ün temsilcisi Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın şikâyeti üzerine başlatılan haciz işlemleri sonrasında genel merkez binaları boşaltılan Saadet Partisi için bağışta bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Necmettin Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz, ortağı oldukları Emlak Turizm Ticaret AŞ'ye (ETAŞ) ait olan ve Saadet Partisi'nin kiracı olarak bulunduğu genel merkez binası Fatih Erbakan'ın şikâyeti üzerine icra yoluyla boşaltılmıştı. Saadet Partisi'ne yeni bir genel merkez binası yapılması için kampanya başlatılmıştı. Ardından Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, yeni bir genel merkez binası yapmak üzere kampanya başlattıklarını açıklamıştı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan kampanyaya katılarak bağışta bulunduğu dekontun fotoğrafını yayımlayan, "Siyasi partiler demokrasinin ve çok sesliliğin kaleleridir. Bu çok sesliliğin devamı ve ülkemizin demokrasisi için bir tuğla da benden! Saadet Partisi’nin yeni genel merkez binası için küçük bir bağışta bulundum" dedi.