Gündem

Kılıçdaroğlu, büyükşehir belediye başkanlarıyla görüştü

"Tüm belediye başkanları ile haftaya bir araya geleceğimiz bir toplantı daha düzenlenecek"

26 Nisan 2019 10:52

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından genel merkezde büyükşehir belediye başkanları ile görüştü. 

Ekrem İmaoğlu ve Mansur Yavaş'tan açıklama

Görüşme sonrasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye nüfusunun yarısına hizmet edecek olan büyükşehir belediye başkanlarımızla birlikte en nitelikli hizmeti özellikle partiler üstü duruşu, şeffaflığı, katılımcılığı ön planda tutan anlayışla, en faydalı şekilde nasıl hizmet edebiliriz, bunun sohbetini yaptık. Çok verimli, güzel bir toplantı oldu. Tüm belediye başkanları ile haftaya bir araya geleceğimiz bir toplantı daha düzenlenecek. Umut ediyoruz, yerel yönetime yeni anlamlar getiren anlayışla önümüzdeki yıllarda farklılığımızı hissettireceğimizi inanıyorum" dedi.

İmamoğlu'nun ardından konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "11 belediye başkanı ve partinin yerel yönetimlerinden sorumlu başkan yardımcısı ve sayın genel başkanımızla bir toplantı yaparak bundan sonraki hareket tarzımızın bilgilerini paylaştık. Ülkemize hizmet için neler yapabileceğimizi konuştuk. Bundan sonraki toplantıda birlikte hareket etmek suretiyle seçildiğimiz makama layık olup huzur ve bereket getirmek için fikir paylaşımında bulunduk." diye konuştu.