Gündem

Kılıçdaroğlu'ndan provokasyon uyarısı: Hiçbirini görmeyin, duymayın

"Lafla olmaz bu işler, çalışarak, deneyimle, sabırla olur"

28 Şubat 2019 13:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, provokasyon uyarısında bulunarak, "Kaybedeceklerini gördükleri için CHP’lileri kışkırtıp 'nasıl sokağa çekeriz' hesabı yapıyorlar. Bunların hiç birisini görmeyin, duymayın" çağrısı yaptı.

Bursa’da akademik odalar, STK temsilcileri, esnaf odaları temsilcileri, muhtarlar ve iş insanlarıyla buluşan CHP lideri Kılıçdaroğlu “Diğerlerinin mücadelesi cep mücadelesi ve yeşil dolar mücadelesidir. Bizim mücadelemiz hak mücadelesidir. İnsanlara hizmet etme mücadelesidir. Aramızda siyahla beyaz kadar fark var” dedi. 

Bursa'nın değişim ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Bursa'nın kaybettiğini söylediği 'yeşil' unvanını yeniden sağlayacaklarını belirtti. Kılıçdaroğlu, "Kentsel belediye başkan adayımız kırsal ile belediye arasındaki ilişkiler söz etti. Bizim büyükşehir belediyelerimizin olduğu yerde kırsal ile kent arasında son derece ciddi tutarlı bir ilişki kurulmuştur" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başladı şöyle:

"Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

"Bursa'nın değişime ve dönüşüme ihtiyacı var. Kentsel belediye başkan adayımız kırsal ile belediye arasındaki ilişkiler söz etti. Bizim büyükşehir belediyelerimizin olduğu yerde kırsal ile kent arasında son derece ciddi tutarlı bir ilişki kurulmuştur.

"Bursa'nın bir kimliği, tarihsel dokusu var. Kimliği kalmadı artık. Sadece tarım alanında hizmet etmek değil, bir kentte yaşamanın farklı özellikleri vardır. Vatandaşlar pazar günü aileleriyle birlikte kahvaltı yapmak isterler, parka çıkmak isterler, sinemaya gitmek isterler... Bütün bunları yapacak olan o kentin belediye başkanıdır. Belediye Başkanının kentte birliği sağlaması lazım. Belediye başkanı bunu yaptığı zaman o kentte birlik, huzur olur.

"Sadece pozitif ayrımcılığı yoksul semtlere yapacağız. Oradaki hayat standardını da Nilüfer'de yaşayanların hayat standardına çekeceğiz