Dünya

Kıbrıs'taki seri katilin bir kurbanı daha ortaya çıktı

Güney Kıbrıs'ta yetkililer, Nikos Metaksas'ın 7 kadını ve kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf ettiğini açıklamıştı

05 Mayıs 2019 16:47

Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) Subayı Nikos Metaksas tümü yabancı kökenli 7 kadın ve kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından bir kadına da tecavüz ettiği ortaya çıktı.

Kıbrıs Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde cinayet soruşturması sürdürülen seri katilin suçlarının bir yenisi daha ortaya çıktı.

Rum polisi, 35 yaşındaki seri katilin 2017 yılında bir kadına da tecavüz ettiğini ifade etti. 30 Nisan'da polise ifade veren kadın, seri katilin kendisine tecavüz ettiğini ve o anların görüntülerini kaydettiğini belirtti.

Kadın, seri katille 2016 yılında sosyal medya aracılığıyla tanıştığını ve kendisine fotoğraflarını çekmeyi teklif ettiğini söyledi. Fotoğraf çekiminin ardından seri katilin fotoğrafları teslim etme bahanesi ile kendisini boş bir araziye götürdüğünü ifade eden kadın, burada kendisine tecavüz ettiğini belirtti.

Kıbrıs Rum Kesimi, Rum Milli Muhafız Ordusu Subayı Nikos Metaksas'ın işlediği cinayetlerle sarsılmış, Güney Kıbrıs'ta yetkililer, Rum subay 35 yaşındaki Nikos Metaksas'ın 7 kadını ve kız çocuğunu öldürdüğünü itiraf ettiğini açıklamıştı. Metaksas, öldürdüğü kadın ve çocukların listesini polise vererek cinayetleri nasıl işlediğini anlattı. Yerel medya, yaşanan cinayetleri ilk seri cinayetler olarak belirtti.

Metaxas'ın işlediği cinayetlerde ilgili "İlk önce Marry Rose'u boğduğumda güzel hissettim. Bu nedenle tekrar yapmaya karar verdim. Arian Palanas Lozano isimli Filipinli kadınla tanıştım. Filipinliler benden hoşlanıyor. Onu da ilişki sırasında boğdum" ifadelerini kullandığı belirtilmişti.

TIKLAYINIZ- Kıbrıs'ta seri katilin bir cinayeti daha ortaya çıktı