Gündem

Kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Tanju Özcan: Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım

"Çizgim hiç değişmedi"

14 Haziran 2022 15:04

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partisinin kesin ihraç talebiyle disipline sevk etmesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, 16 Mayıs'ta bir meclis toplantısında el kaldıran AKP'li Hacer Çınar'a, "Bana niye el sallıyorsunuz, ben evli barklı adamım ayıp oluyor" ifadeleri ve kendisine yönelik protestolar sırasında makam odasının penceresine çıkıp dans ederek karşılık vermesi nedeniyle CHP MYK tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Özcan karar sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ben siyaseti hiç kıvırmadan yaptım. Atatürkçü, bütün etnik kimlikleri kucaklayan bir Türk milliyetçisi ve ülkesini çok seven bir anti-emperyalist olduğumu her fırsatta tekrarladım. Çizgim hiç değişmedi, bundan sonra da değişmez. Cumhuriyet Halk Partisi'nin üvey değil, öz evladıyım" ifadelerini kullandı. (DHA)

 


Akşener'den Erdoğan'a: Sen böyle saçmalamaya devam et, biz geldiğimizde onu da düzeltip Türk Hava Yolları yazarız

Kılıçdaroğlu: Bu ülkenin adaletsizliğe tahammülü yok artık; hakkı savunmak bile suç olmaya başladı, ya arkadaş ne istiyorsunuz ya!

Ambulans şoförü Sağlık Bakanlığı önünde kendini ambulansa kilitledi; “Oksijen tüplerini açtım, Sağlık Bakanı gelmezse kendimi patlatacağım”

Benzine indirim geldi

Kağıt işçilerine ırkçı saldırı: "Yerlerimiz yakıldı; dört gündür ölmeme savaşı veriyoruz"

Erdoğan: Uçaklarımızın gövdesine Turkish Airlines değil Türkiye Havayolları yazacağız

AB, Türkiye'ye Suriyeliler için ek nakdi yardım kararı aldı: 50 milyon euro ilave fon verilecek

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, 'kendi cumhurbaşkanı adaylarını çıkarma' ihtimalini açıkladı

Bahçeli: HDP'nin kapatılması AYM'nin ihmali mümkün olmayan bir görevidir
" />