Spor

Kerem Aktürkoğlu: Hakemlerden sürekli azar işitiyoruz; pozisyonu sormaya gidiyorum bana "İşine bak" diyor

25 Ocak 2024 22:35

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor'u Kerem Aktürkoğlu (2) ve Mauro Icardi'nin golleriyle 3-1 yendi. Kerem Aktürkoğlu ve Davinson Sanchez maçı değerlendirdi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği İstanbulspor karşısında zorlanmasına rağmen son bölümde attığı gollerle galibiyete uzandı.

RAMS Park'ta oynanan karşılaşmada Patrick Sambissa'nın 28. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşün Galatasaray, 36. dakikada penaltıdan Kerem Aktürkoğlu'nun kaydettiği golle rakibine karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Kerem Aktürkoğlu ve 90+2. dakikasında penaltıdan Mauro Icardi ile iki gol daha bulan sarı-kırmızılı takım, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Davinson Sanchez maçın ardından beIN SPORTS'a verdiği röportajda, "Kazanmak önemli. Teker teker gitmemiz gerekiyor. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Sadece hocaları ne diyor? Zaman kaybetmeniz lazım mı diyor? Onların böyle oynaması bizi etkiliyor. Şampiyonluğa oynuyoruz ve akan oyun olmalı. Onların böyle oynaması bizi zorluyor." dedi.

"Hakemlerden azar işitiyoruz"

Maçın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, "Aslında Trabzonspor derbisinden sonra böyle maçlar biraz tehlikeli olabiliyor. Hafta boyunca bunun hakkında konuştuk. Maçın başlarında konsantrasyon eksikliği yaşadık. Böyle maçlarda galibiyetle ayrılmak önemli. Yoğun bir maç temposu var. Sonucunu almak güzel. Saha içinde kalmak istiyoruz ama kalamıyoruz. Sürekli hakemlerden azar işitiyoruz. Pozisyonu sormaya gidiyorum bana 'İşine bak' diyor. Saha içerisinde kalmaya çalışıyoruz. Biz şampiyonluğa inanıyoruz. Sonunda şampiyon olan taraf inşallah biz olacağız." dedi