Gündem

Kahvehanenin önünde oturanlara otomobiliyle çarptı; 7 kişi yaralandı

12 Temmuz 2022 17:56

Sakarya’nın Geyve ilçesinde, caddede hatalı park etmesi nedeniyle kazaya neden olan sürücüye halk tepki gösterdi. Otomobiliyle kaçmaya çalışan sürücü, kahvenin önünde oturan vatandaşlara çarptı. Olayda 7 kişi yaralanırken, olay yerinden kaçan sürücü teslim oldu. 

Olay, Geyve ilçesi Gazi Süleymanpaşa Mahallesi Umurbey Caddesi üzerinde, öğle saatlerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bir otomobilin sürücüsü hatalı park yaparak yolu kapattı. Arkadan gelen bir otomobilin sürücüsü korna çalarak yolun açılmasını istedi. Bir süre bekleyen araç sürücüsü, otomobilin hareket etmediğini görünce sollamak istedi. Bu sırada karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı.

Kazanın ardından çevredekiler hatalı park yaparak yolu kapatan araç sürücüsüne tepki gösterdi. Bunun üzerine; hatalı park yapan sürücü R.G. panikle aracını hareket ettirip, olay yerinden ayrılmak istediği sırada cadde üzerinde bulunan bir kahvehanenin önünde oturanların arasına daldı.

Kazada 7 kişi yaralanırken, R.G. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerince Geyve ve Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. 

Olay yerinden kaçan sürücü R.G. polis merkezine giderek teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)