Gündem

Kaan Sezyum: Sağ olsunlar itibarımızdan tasarruf etmeye etmeye, dünyanın en vasıfsız pasaportlarından birine sahip olduk

28 Ağustos 2024 08:36

BirGün yazarı Kaan Sezyum, Türkiye'nin sorunlarına değindiği yazısında "Dev bir açık hava tımarhanesinde gibiyiz. Sağ olsunlar itibarımızdan tasarruf etmeye etmeye, dünyanın en vasıfsız pasaportlarından birine sahip olduk süre içinde. Kimse bizi -misafirlik için bile olsa- ülkesine almak istemiyor" ifadelerini kullandı.

BirGün yazarı Kaan Sezyum, "Cinnetin cenneti" başlıklı yazısında Türkiye'nin kronikleşen sorunlarını ele aldı. Sezyum'un yazısı şöyle: 

"Dev bir açık hava tımarhanesinde gibiyiz. Sağ olsunlar itibarımızdan tasarruf etmeye etmeye, dünyanın en vasıfsız pasaportlarından birine sahip olduk sürek içinde. Kimse bizi -misafirlik için bile olsa- ülkesine almak istemiyor. Oysa biz öyle yüce gönüllüyüz ki, tüm dünyanın en karanlık isimlerine uygun bir ücret karşılığında pasaportumuzu verip, ülkemizi mafyaların birbirleriyle hasbihal edebileceği seçkin bir cennet haline getirdik. Cennette zebaniler yaşıyorsa, cennetin de cehennemden farkı kalmıyor."

Yazının tamamını okumak için tıklayın.