Spor

Juventus teknik direktörü Sarri'den Merih Demiral'a övgü: Eğer bu kadar enerji dolu birini görüyorsanız onu oynatmanız gerekir

19 Aralık 2019 15:42

Juventus teknik direktörü Maurizio Sarri, öğrencisi Merih Demiral'in "büyük pozitif enerji" taşıdığını ve bunu takım arkadaşlarına yansıttığını söyledi.

İtalya Serie A’da Sampdoria’yı 2-1 mağlup eden Juventus’ta teknik direktör Sarri 90 dakika sahada kalan  Demiral ile ilgili maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Demiral’ın performansını beğendiğini belirten Sarri, “Bugün de gayet iyiydi. Tıpkı önceki maçlarında olduğu gibi. Birkaç teknik hatası vardı. Bunun nedeni de saha zemininin rezalet olmasıydı. Bu sahada da böyle hata yapması gayet normaldi. Büyük bir pozitif enerji taşıyor ve bunu takım arkadaşlarına yansıtıyor. Eğer bu kadar enerji dolu birini görüyorsanız onu oynatmanız gerekir. Maç içinde de bunu sürdürüyorsa vazgeçilmez hale geliyor” sözlerini kullandı.

Ronaldo’nun Juventus’u öne geçiren muhteşem golü için de konuşan Sarri, “Bugün iki muhteşem gol izledik. Ronaldo’nun golünün olduğu anı tarif etmem imkansız. O anda yukarı sıçradığını gördüm ve ‘Lanet olsun’ dediğimi hatırlıyorum. Onu tekrar tebrik ederim” ifadelerini kullandı.