Spor

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren: Türk Milli Takımı’na büyük saygımız var

"Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız"

11 Haziran 2019 08:54

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren, "Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak" dedi. Öte yandan Hamren, A Milli Futbol Takımı'nın havalimanında yaşadığı olaylarla ilgili konuşmak istemediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı’nın havalimanında yaşadığı sıkıntılar hakkında yorum yapmayan Hamren, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu benim konum değil. Yetkili kişilere sormalısınız. Ben yalnızca maça odaklanmak istiyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin gruplara çok iyi başladığını belirten Hamren, “Onlara büyük bir saygımız var ama yarın 3 puan almak hedefimiz. Türk Milli Takımı’na  büyük saygımız var. Yetenekli oyunculara sahipler. Üç galibiyetle grup maçlarına başladılar. Sekiz gol attılar ve henüz gol yemediler. Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak” diye konuştu.

A Milli Takım’ın havaalanında yaşadığı sıkıntılıyla ilgili konuşan Gunnarsson, “2015 senesinde biz de Konya’ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı’nın yaşadığı sorunların benzerini yaşamıştık. Onların neler hissettiğini anlayabiliyorum” dedi.

Yarın oynanacak karşılaşmanın zor geçeceğine dikkat çeken Gunnarsson, “Türkiye ile daha önce de karşılaşmıştık. Şimdi teknik direktörleri ve oyuncuları değişti. İyi bir takım kurdular ve Fransa galibiyeti onlara güven verdi. Zorlu bir maç olacak” ifadelerini kullandı.