Gündem

İyi Parti’de GİK toplantısı sonrası kurultay mesajı

"İyi Parti tüm mensuplarıyla, Türkiye’nin umudu ve Milletinin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir”

12 Haziran 2023 21:15

İyi Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, 24 Haziran’da 3. Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştireceklerini belirterek, “İyi Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz Sayın Meral Akşener’in etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir” dedi.

İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, bugün Genel Başkan Meral Akşener'in başkanlığında Ankara’da toplandı. Twitter’dan paylaşımda bulunan İyi Parti Sözcüsü Zorlu, toplantıda; seçim sonrası gelişmeler ve yaklaşan “Büyük Kongre” hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Kurultay 24 Haziran'da

24 Haziran 2023'te Ankara ATO Congresium’da 3. Olağan Büyük Kurultayı gerçekleştireceklerini belirten Zorlu, “İyi Parti ailesi bu büyük buluşmada liderimiz Sayın Meral Akşener’in etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu ve yeni yol haritasını müjdeleyecektir” dedi.

"Akşener önderliğinde iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir”

Bu süreçte bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara, yolumuza tuzak kuranlara ve şahsi çıkarlarını gözetenlere karşı tüm teşkilatlarımızla birlikte ve dimdik duracağız” vurgusu yapan Zorlu, şöyle konuştu:

“Unutulmamalıdır ki, nice engellere, elektriği kesilen salonlara, hakaret ve tehditlere karşı durarak bugünlere ulaşan cesurlar hareketi ‘ben’ değil ‘biz’ olabilmenin adresidir. İyi Parti tüm mensuplarıyla, Türkiye’nin umudu ve Milletinin sesi olan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir.”