Spor

İtalyanlar duyurdu: Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya!

07 Haziran 2024 15:25

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Juventus forması giyen Filip Kostic ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Juventus forması giyen Filip Kostic'in transferi için karşı karşıya geldi.

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, iki ezeli rakip, Juventus forması giyen Sırp futbolcu ile ilgileniyor.

Kostic'e geçen sezon Suudi Arabistan'dan bazı takımların ilgisi olduğu ancak 31 yaşındaki futbolcunun Massimiliano Allegri'nin takımında bir yeri olduğu için kulüpte kaldığı kaydedildi.

Haberde, Kostic için bu senaryonun takımın yeni teknik direktörü olması beklenen Thiago Motta ile değişebileceği ve takımda bir yer bulmasının zor olduğu belirtildi.

Bu nedenle 31 yaşındaki futbolcunun temsilcilerinin bir çözüm yolu aradığı ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Sırp futbolcuya ilgisi olduğu aktarıldı.

Beklenti 10 milyon euro

Juventus'un önceliğinin Kostic'in maaşında indirime gitmesini sağlamak olduğu olası ayrılık senaryosunda ise beklentinin 10 milyon Euro bandında olduğu öne sürüldü.

Juventus performansı

Güncel piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak gösterilen Kostic'in Juventus ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

2022 yılından bu yana Juventus forması giyen 31 yaşındaki sol kanat oyuncusu, İtalyan ekibinde 87 maçta forma giydi ve 3 gol, 15 asistlik performans ortaya koydu.