Gündem

İstanbul'da motosikletli saldırı; trafik ışıklarında bekleyen otomobile ateş açtılar!

12 Eylül 2023 07:25

İstanbul Küçükçekmece'de akşam saatlerinde iki kişi motosikletle trafik ışıklarında yaklaştıkları otomobile silahlı saldırı düzenledi. Olayda bir kişi yaralandı. Kaçan saldırganlar aranıyor.

Atatürk Mahallesi'nde saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, iki kişi plakası belirlenemeyen motosikletle 2. Hürriyet Caddesi'nde trafik ışıklarında bekleyen otomobilin yanına yaklaştı.

Motosikletten inen iki şüpheli, otomobilin kapısını zorla açarak otomobil sürücüsüne silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu ismi öğrenilemeyen sürücü bacağından yaralanırken, şüpheliler de geldikleri motosiklete binerek kaçtı.

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.

Polis ekipleri de olay yerinde detaylı inceleme yaptı. Çevredekilerin bilgisine başvuran polis ekipleri iş yerlerinin güvenlik kamera görüntülerini inceleme altına aldı. Polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay sonrası yaşananlar vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde silahlı saldırıya uğrayan kişinin otomobilin direksiyon koltuğunda yaralı halde olduğu ve çok sayıda vatandaşın yardıma koştuğu görülüyor.