Gündem

İSTANBUL DA HELİKOPTER DESTEKLİ UYUŞTURUCU OPERASYONU 

Haber-Kamera: Ozan URAL / İstanbul DHA İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye'deki birçok adreste uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi

14 Eylül 2017 09:22

Haber-Kamera: Ozan URAL / İstanbul DHA
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ümraniye\'deki birçok adreste uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona polis helikopteri ve özel harekat polisleri de destek verdi.

İstanbul Emniyeti uyuşturucu tacirlerine yönelik sabahın erken saatlerinde operasyon gerçekleştirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri polis helikopteri ve özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda Ümraniye\'de çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi.Operasyonda  narkotik köpekleri de adreslerde arama yaptı.

NARKOTİK KÖPEĞİ GOLD\'UN BAŞARISI
Ümraniye Topağcı Mahallesi, Sertkaya Sokak\'ta bulunan bir adreste narkotik köpeği Gold bir miktar uyuşturucu madde(Eroin) buldu. Adreslerdeki aramalar da bir süre devam ederken gözaltıların olduğu öğrenildi.

Görüntü dökümü:
----------
-Operasyona gidilmesi
-Adrese özel harekat polislerinin girmesi
-Çatılarda arama yapılması
-Polis köpeğinin arama yapması
-Helikopterin görüntüsü
-Sokakta polisin güvenlik önlemi alması
-Bulunan uyuşturucu maddeler
-Genel ve detaylar

(POLİS KAMERASI)
-Köpeğin evin içinde arama yapması
-Uyuşturucu madde bulması
-Polislerin uyuşturucu maddeyi (Eroin) çıkarması
-Detaylar

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir