Gündem

İsmail Saymaz'dan Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın değerlendirmesi: Oldukça tuhaf

29 Ocak 2024 19:53

Gazeteci İsmail Saymaz, Saadet Partisi'nin İstanbul adayı Birol Aydın'a tepki göstererek, "Oldukça tuhaf. CHP listesinden seçilen Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, İstanbul’da aday oluyor ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' diyor. Bu arada… Saadet, CHP’nin verdiği bir milletvekili sayesinde meclisteki grubunu koruyor" dedi. 

Saadet Partisi İBB adayı Birol Aydın, 31 Mart 2024 Mahalli seçimlerinde AKP adayı Murat Kurum, CHP adayı ve mevcut başkan Ekrem İmamoğlu, İyi Parti adayı Buğra Kavuncu ve Zafer Partisi adayı Azmi Karamahmutoğlu ile yarışacak.

Gazeteci İsmail Saymaz, X hesabından yaptığı açıklamada Saadet Partisinin CHP'nin verdiği vekille grubunu koruduğunu hatırlatarak, şunları söyledi: 

"Oldukça tuhaf. CHP listesinden seçilen Saadet Partisi Milletvekili Birol Aydın, İstanbul’da aday oluyor ve CHP’li Ekrem İmamoğlu’na 'İstanbul’un sizlerle kaybedecek beş yılı daha yok' diyor. Bu arada… Saadet, CHP’nin verdiği bir milletvekili sayesinde meclisteki grubunu koruyor."

TIKLAYIN - Saadet Partili Kaya'dan CHP'ye teşekkür: Hasan Bitmez’in sözünün bitmemesi için gösterdiğiniz destek bizim için çok anlamlı

TIKLAYIN - Saadet Partisi’nin İstanbul adayı Birol Aydın oldu