Dünya

İngiliz turist Meksika'da otel odasında kanlar içinde ölü bulundu, eşi hastaneye kaldırıldı

17 Nisan 2024 08:54

T24 Dış Haberler

İngiliz bir adam Meksika'daki otel odasında kanlar içinde ölü bulundu. 53 yaşındaki karısı, her iki kolunda da birden fazla derin kesikle birlikte yanında yatarken bulundu. 

Cancun'daki City Express Otel'de meydana gelen olayda, turistlerin kimlik bilgileri paylaşılmadı. Olay yerinde inceleme yapan dedektifler, 58 yaşındaki İngiliz turistin bacaklarının arasında kırık bir şişeyle bulunduğunu açıkladı. 

Yetkililer, "Turist, kaldığı odadaki küvetin içinde derin kesiklerle bulundu. Kan kaybı yaşadığını ve hatta kendi kanında boğulduğunu varsayıyoruz. Küvet kan havuzuna dönmüştü" diye konuştu. 

Eşi hızla hastaneye kaldırılırken, kadının bilinmeyen bir maddenin etkisi altında olduğunun tahmin edildiği söylendi. 

Savcılar, soruşturmanın halen sürdüğünü ancak şu anda olayı, yalnızca kocanın kendi canına kıymasıyla sonuçlanan olası bir intihar eylemi olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Quintana Roo'daki Başsavcılık sözcüsü şunları söyledi: “Benito Juarez belediyesindeki bir otelde yabancı bir turistin öldüğü haberlerinin alınmasının ardından, ne olduğunu açıklığa kavuşturmak için bir soruşturma başlatıldı. İlk incelemeler, bu trajik olayın, iki kişinin hayatına son vermek niyetinde olduğu olası bir intihar olduğuna işaret ediyor ancak soruşturmamız devam ediyor"