Gündem

İmamoğlu ve Yavaş’tan yerli otomobile destek: "Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız"

29 Aralık 2019 12:00

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerli otomobile destek için mesajı yayımladı.

Otomobilin fotoğrafını paylaşan İmamoğlu bu girişimle gurur duyduklarını belirterek, İBB'nin güçlü bir siparişle yerli otomobile destek olacağını duyurdu.

TIKLAYIN | Erdoğan, Türkiye'nin ilk 'yerli otomobili'ni tanıttı: İnşallah birkaç yıl içinde motor meselesini de kökten çözeceğiz

İmamoğlu paylaşımında, “Akıl ve bilimi barındıran her adımda varız. Türkiye'nin yerli otomobil girişimi ile gurur duyuyoruz” dedi. İBB olarak elektrikli üretimi destekleyeceklerini belirten İmamoğlu, ‘Emeği geçen herkese ülkem adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter’dan paylaştığı mesajında “Uzun bir süredir  “Yerli Oto” ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip etmeye çalışıyoruz. Ülkemizin fark gözetmeksizin uluslararası her alanda “Milli” duruşunun bir adım öteye taşınması için tüm imkanlarımızı sonuna kadar seferber etmeye hazırız” dedi.