Gündem

İmamoğlu'ndan Maltepe'ye davet

"Önümüzdeki beş yıl sadece belediye başkanının beş yılı değil, 16 milyon insanın beş yılı"

20 Nisan 2019 13:30

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yarın saat 14.00’te Maltepe Sahil’de gerçekleşecek İstanbul buluşmasına sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Video çeken İmamoğlu, "İstanbul benim ailem, herkesin gelmesini istiyorum. Bu bir siyasi buluşma asla değil. İstanbullu'nun İstanbul'un yeni yönetimi ile tanışması, sohbet etmesi, önümüzdeki dönemin felsefesini sizinle paylaşacağımız bu güzel günde kime oy verdiğinizin bir önemi yok. Herkesi davet ediyorum" dedi.

İmamoğlu'nun konuşması şöyle:

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan iyi günler diliyorum. Mutlu baharlar ve güzel günler diliyorum. Bu güzel günde bizlerle yarını paylaşmanız için sizlere seslenmek istedim. İstanbul'da yarın baharın çok güzel bir gününde, güneşin ışıl ışıl parladığı günde Maltepe'de buluşmak istiyorum.

İstanbul'u konuşmak istiyorum. İstanbul'un yeni bir başlangıcını sizlerle orada paylaşmak istiyorum. İstanbul benim ailem, herkesin gelmesini istiyorum. Bu bir siyasi buluşma asla değil. İstanbullunun İstanbul'un yeni yönetimi ile tanışması, sohbet etmesi, önümüzdeki dönemin felsefesini sizinle paylaşacağımız bu güzel günde kime oy verdiğinizin bir önemi yok. Herkesi davet ediyorum. Çocukları, bebekleri, gençleri, sanatçıları davet ediyorum. Bu şehirde uzlaşmaya davet ediyorum. Yeni bir başlangıcın çok değerli olduğunu bilin istiyorum. Bizim için mutluluk, barış huzur her şeyin başlangıcı. Biz milletçe barışı ve huzuru hissettiğimiz anda çok üretken oluruz. Bambaşka bir sürece evet demiş oluruz. Hep birlikte merhaba diyelim yeni başlangıca. Önümüzdeki beş yıl sadece belediye başkanının 5 yılı değil, 16 milyon insanın beş yılı. Pazar gününde saat 14.00'te Maltepe'de buluşalım. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum."