Gündem

İmamoğlu'ndan 'Erdoğan'la toplantı' yorumu: Verimli bir başlangıç

İBB Başkanı, sorunların çözümü için ortak bir komisyon kurulması kararı alındığı söyledi

11 Eylül 2019 17:55

T24 Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptıkları görüşmenin ardından açıklama yaptı. İmamoğlu, büyükşehir belediye başkanlarının da katılacağı bir komisyon kurulacağını açıklarken, "Tümüyle güzel, verimli, iyi bir başlangıç" dedi.

İmamoğlu'nun toplantı sonrası açıklamaları şöyle:

""Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyoruz. Tümüyle sorunlar konuşuldu. nasıl bir yöntem belirleyeceğimiz konuşuldu. Hatta bir komisyon önerimiz oldu. Komisyonla süreçlere dahil olmamız gerektiğini ilettik. Kendisi de kabul etti. Ortak bir komisyon kurulması yönünde bir karar verildi. Bu komisyon hem yeni yasal düzenlemeler sürecine katılacak hem de sürdürülebilir iletişim kanalının oluşması yolunda böyle bir misyonu olacak. Akabinde karşılıklı sorular soruldu, bakanlar da cevap verdiler. Tümüyle güzel, verimli, iyi bir başlangıç.

Erdoğan'ın 'işten çıkarma' sözlerine yanıt

"Her eleştiri değerli, irdeleriz, bakarız ama ben konuşulacak çok iyi tarafın, bu tarafın minimumda kaldığını düşünüyorum. Biz hassasız. Kimi kast etti bilmiyorum açıkçası."