Gündem

İki kadını katleden Semih Çelik, babasına "seni nasıl öldüreyim" diye sormuş

09 Ekim 2024 12:34

T24 Haber Merkezi

19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katlettikten sonra intihar eden Semih Çelik'in, cinayetlerden bir gün önce de babasına "Baba seni nasıl öldüreyim?" diye sorduğu ortaya çıktı. Semih Çelik'in babası polise verdiği ifadede, "Semih bana 'Baba seni nasıl öldüreyim?' diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı" dedi.

İstanbul Fatih’te, 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katleden Semih Çelik'in babası A.Çelik, oğlunun cinayetlerden önce kendisiyle yaptığı tuhaf konuşmayı anlattı.

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Semih Çelik'in babası A. Çelik, polise verdiği bilgide olayın yaşanmasından bir gün önce oğlunun kendisine, "Baba seni nasıl öldüreyim?" şeklinde sorular sorduğunu anlattı.

A. Çelik’in polislere "Kızları tanırım. Onlar öldürülmeden 1 gün önce iş çıkışı yorgun halde eve geldim. Semih bana ‘Baba seni nasıl öldüreyim?’ diye sordu. Bunu defalarca tekrar etti. Sorunları vardı. Ancak kimse yardımcı olamadı" dediği kaydedildi.

Öte yandan Semih Çelik’in her iki cinayette de bıçak seti kullandığı belirlendi. Bir süre kasaplık yapan Çelik’in, aldığı bıçak setini cinayetten önce Edirnekapı surlarına götürdüğü tespit edildi.

"Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'