Spor

Icardi transferini bitiren menajer Gardi: Galatasaray'la anlaşması mümkün

03 Haziran 2023 09:41

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi transferini bitiren menajer George Gardi, takımda kalıp kalmayacağına belirsiz yıldız futbolcunun durumu için "Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içerisinde durumu belli olacaktır. Icardi'nin Galatasaray'la anlaşması mümkün" ifadelerini kullandı.

İtalyan menajer Gardi, sarı-kırmızılı taraftarların yüreğine su serpti. George Gardi şunları söyledi: "Transfer sezonunun son gününde sözleşme imzalayabildik. Galatasaray'ın gelecek yıl Mauro Icardi'yi takımda tutma şansı var.

Icardi'nin durumu PSG'ye bağlı, çünkü kulübüyle 1 yıllık kontratı var ama İstanbul'da mutlu ve milyonlar tarafından seviliyor. Bu da önemli elbette ama bir pazarlık yapılması da gerekiyor. Muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içerisinde durumu belli olacaktır. Icardi'nin Galatasaray'la anlaşması mümkün
" dedi.

Wanda Nara ne demişti?

"Tüm Galatasaray taraflarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum, çünkü Mauro'yu İstanbul'da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum. İstanbul'a tek başıma geldiğim ve tek amacım Mauro'yu ikna etmek için Paris'teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız."