Spor

Hüseyin Yücel'den hakem yorumu ve fikstür açıklaması

30 Eylül 2024 23:52

T24 Spor

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, Kayserispor’a konuk oldu. Beşiktaş maçı 3-0 kazandı. Siyah-beyazlılar ligde oynadığı 6 maçta 5. kez kazandı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

Hüseyin Yücel açıklamasında; "Hakem konusunda mecburen değineceğim. Biz, Beşiktaş olarak; hem rakibimizi hem de hakemi yenmek zorunda değiliz. Bugün iki tane çok net penaltımız verilmedi. Hadi hakem atladı, VAR bu iki penaltıyı nasıl atlar?  Biz 50-100 metreden gördük pozisyonu. Nasılsa 2-0 maç diye düşünüp, ortalığı karıştırmayalım dediler herhalde. Biz hem hakemi hem de rakibi yenmek zorunda değiliz. Hakemleri lütfen töhmet altında bırakmayın. Hakemi tehdit etmek ne demek? Bunlar devam ederse gider futbol yorumcusunu birisi bacağından vurur. Birisi gider başkasına kötü bir şey yapar. Sonra hastanelere geçmiş olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Rakiplerimize söylüyorum. Hakemlerimizi psikolojik baskı altında bırakacak söylemlerde bulunmayalım. Sonrasında serzenişte bulunmak zorunda kalmayalım." dedi. 

Hüseyin Yücel'den fikstür açıklaması

Beşiktaş yöneticisi sözlerinin devamında; "Fikstür sözleri trajikomik. Puan kaybından sonra fikstür polemiği klasik oldu.  Özellikle son yıllarda fikstür konusunda Beşiktaş dezavanataja sahip ama biz çıkıp ağlamıyoruz. Bunlar zaten futbolcuların ve ekiplerin işidir. Bunun için para kazanıyorlar. Her ne kadar Avrupa maçlarından sonra 7 maç deplasmana gidecek olsak da bu takımın işi futboldur. Biz oyuncularımıza düzgün bir zemin hazırlamakla mesulüz." açıklamasında bulundu.  

Hüseyin Yücel; "Immobile'ye helal olsun. Ben buraya futbol oynamaya geldim demiş. Yeni oyuncularımız 100 yıllık Beşiktaşlı gibi takıma adapte olmuşlar. Hepsini alnından öpüyorum. Ajax maçı çok talihsizdi. Kötü oynadık ve hak ettiğimiz bir yenilgi aldık. Her işte bir hayır vardır. Perşembe günü Frankfurt maçında inşallah güzel bir sonuç alacağız." sözlerini sarfetti.