Spor

Hüseyin Yücel'den hakem tepkisi: Maçlarımıza kaşarlaşmış zihniyetteki hakemleri atamasınlar

28 Ekim 2024 23:17

T24 Spor

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.

RAMS Park'ta oynanan derbi maçını 2-1 Galatasaray kazandı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel açıklamalarda bulundu. Yücel, "" ifadelerinde bulundu.

Yücel'in açıklamaları şöyle:

"Kaşarlaşmış zihniyetteki hakemleri atamasınlar"

"Sayın Başkana, MHK'ya ya da artık kim dinliyorsa TFF'den, madem yabancı hakem getiremiyoruz lütfen bundan sonra bizim maçlarımıza kaşarlaşmış zihniyetteki hakemleri atamasınlar. En azından gençleri bizim maçlarımıza atasınlar. Hata yaparsalar canları sağolsun deriz. Bu tip hakemlerin beyninde bin tane tilki cirit atıyor. Madem yabancı hakem atayamıyoruz, bizim maçlara genç hakem atasınlar."

"Maçtan sonra Dursun Özbek ile beraber değildim"

"Maçtan sonra Dursun Özbek ile ya da herhangi bir Galatasaraylı yöneticiyle beraber değildim."

"Rakibimiz TFF ve MHK'nin salıncağından inmemektedir"

"Rakibimiz TFF ve MHK'nin salıncağından inmemektedir. Sahada oynayan takım Beşiktaş'tı, mücadele eden takım Beşiktaş'tı, hak eden takım Beşiktaş'tı. 2 duran toptan gol yedik. Maçı böyle kaybettik. Sezonu sonu ipi göğüsleyeceğiz. Yeter ki biz böyle oynayalım. Bunu başarabilmemiz için, biz sevinmek için sevmedik. Şampiyon olamasak dahi ağlamayız. Bir art niyet yok, genç hakem arkadaşlar hata yaptı, bu yüzden şampiyonluğumuz elimizden gitti. Göz göre göre bunların yapılması ciğerimize dokunuyor."

"Federasyonu mu basalım?"

"Daha kuvvetli ne yapalım? Federasyonu mu basalım?"
 
Detaylar geliyor...