Gündem

Hürriyet yazarı: Taksici esnafı ve yönetiminin UEFA'nın uyarısından utandığını hiç sanmam!

UEFA'dan yapılan uyarıda, "İstanbul'da taksi yolculuğundan kaçının. En hızlı ve en güvenli yolculuk için, bedava servis ulaşımını ve toplu taşımayı tercih edin" yazıyordu

13 Haziran 2023 08:01

Hürriyet yazarı Orkun Ün, UEFA'nın, Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen taraftara, "Taksiye binmekten kaçının "uyarısı yapmasına ilişkin, "Yalan söyleyemeyeceğim çok utandım!" ifadesini kullandı. 

Ün, konuyu taşıdığı köşesinde şunları kaydetti:

"Yani İstanbul’a gelen turistlere, futbol severlere dikkat edin demişler açık açık. Dikkat etmezseniz dolandırılırsınız, canınız sıkılır, hatta fiziki bir müdahaleyle bile karşılaşabilirsiniz.

Bizim taksi problemimiz sınırlarımızı aşalı çok olmuş anlayacağınız. Peki biz müşteriler dışında utanan var mı bu durumdan? Yani taksici esnafı, yönetimi sizce utandı mı? Hiç sanmıyorum.

Koskoca UEFA’nın yaptığı açıklama bile yüzlerini kızartmamıştır. Ben de biraz bunları tanıdıysam bu rezil durumu lehlerine çevirmeye çalışacaklardır. ‘Bakın gördünüz mü UEFA bile tepkili bir zam yapılsa her şey çözülecek’ derler. Bunlar rezil olmayı fırsat bilenlerden çünkü.

Hatta derler ki...

Bizim tek problemimiz zam... Kendine gel UEFA... Sen önce kendi problemlerine bak... Taksici esnafımıza laf edemezsin.... Haydi gülelim şimdi ağlanacak halimize o zaman..."