Dünya

Hindistan'da karantina merkezindeki bir çocuğa cinsel saldırı

24 Temmuz 2020 14:52

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yeni tip Koronavirüs'le (Covid-19) mücadele için kurulan karantina merkezindeki 14 yaşındaki bir kız çocuğunun başka bir hasta tarafından cinsel saldırıya uğradığı ortaya belirtildi. 

Hindistan'da başkent Yeni Delhi'deki 10 bin yatak kapasiteli karantina merkezinde bir çocuğun cinsel saldırıya uğradığı iddia edildi. Yeni Delhi polisi tarafından yapılan açıklamada, kentte bulunan karantina merkezindeki 14 yaşındaki bir kız çocuğunun 19 yaşındaki başka bir hasta tarafından cinsel saldırıya uğramasının ardından zanlının ve olayı kameraya kaydettiği iddia edilen başka bir kişinin tutuklandığı bildirildi. Olayın 15 Temmuz'da yaşandığı ve söz konusu iki şahıs hakkında dava açıldığı aktarıldı. Polis, sanıkların cep telefonlarına el konulduğunu belirtti.

Polis tarafından yapılan açıklamada söz konusu olayın araştırıldığı ifade edilerek, "Sanıklar tutuklandı ancak virüsü atlatana kadar gözlem altında kalacaklar" denildi. Mağdur çocuğun olayı ailesine anlatmasının ardından yetkililerin çağrıldığı belirtildi.