Spor

"Hiçbir başkan ucuz ifadelerle temsil ettiği camiayı küçük düşürmedi"

Ünal Aysal, Dursun Özbek'in kendisine yönelik eleştirilerine sert tepki verdi

26 Aralık 2016 13:45

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek'in "Paranın kokusunu alanlar ortaya çıkıyor" şeklindeki sözlerine, yanıt veren Ünal Aysal, "Hiçbir başkan ucuz ifadelerle temsil ettiği camiayı küçük düşürmedi" diye konuştu.

Telegol'e konuk olan Ünal Aysal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Maalesef yine bir Galatasaray başkanına yakışmayacak kadar küçültücü ve talihsiz bir ifade. Galatasaray'da son 17 yılda hiçbir zaman hiçbir dönemde başkanlar göreve geldiklerinde kasada hazır para bulmadılar.

Gelen hiçbir başkan bu göreve para kokusu aldığı için gelmedi. Bu kadar ucuz ifadeler ile ne kendisini, ne de temsil ettiği camiayı küçük düşürmedi. Ayrıca ortada gördüğüm kadarıyla ek borçlanma gayretlerinin dışında para falan da kokmuyor.

 

"Bu yalan dolan saçmalıklardan vazgeçip ciddi işlere baksınlar"

 

Kulübe görevden ayrılmadan önce ödediğim para dolar cinsindendi. Görevi bırakırken içerde bırakıp geri almadığım paranın cinsini ve miktarını kanıtlayan kulübün resmi belge ve kayıtları da bunu teyit ettiğine göre hangi para cinsinden bahsedilmesini bekliyorlardı acaba?

Bu yalan dolan ve saçmalıklardan vazgeçip biraz da ciddi işlere baksalar daha da inandırıcı olabilirler."