Spor

Haji Wright'ın bonservis parası kayboldu!

1.5 milyon euronun Ayos Holding sahibi Osman Şirin'e gittiği iddia edildi

14 Mart 2024 11:22

Devre arası transfer dönemini yasaklı geçiren Antalyaspor’da finansal sorunlar henüz aşılamazken, sezon başında 9 milyon euro ile transfer rekoru kırılarak Coventry City’ye satılan Haji Wright için yapılan ödemenin bir kısmının kaybolduğu iddia edildi. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek, Akdeniz Manşet gazetesinde konuyla ilgili şunları yazdı:

"Son olarak bir bilgiyi daha sizinle paylaşmak istiyorum. Bilindiği üzere Şubat ayında Haji Wright’ten dolayı Antalyaspor’a yaklaşık 1 milyon 500 bin euro bir para geldi. Bu paralar bir anda kayboldu! Yöneticiler şok oldu! Paranın nereye gittiğini araştırdılar. Paranın Antalyaspor yönetimini oluşturan, kulübe milyonlarca euro bağış yapacağı belirtilen Ayos Holding’in sahibi Osman Şirin’e gittiği iddia edildi.

Yaşanan bu krizden sonra yönetim içerisinde de sesler yükseldi. 'Ayos Holding Antalyaspor’a söz verdiği bağışı yaptı mı? Ne kadar para koydu ve Haji Wright’tan gelen parayı neden geri aldı' soruları soruldu.

Bazı yöneticilerin ayrıca Ayos Holding temsilcisi Başkan Sinan Boztepe’nin '8.5 milyon euro ödeme yaptık' ifadesinin detaylarının paylaşılmasını istedi. 'Para nereden, nasıl geldi? Gelen para hangi kurum ve kişilere, nasıl dağıtıldı?'

Bu sorular yönetim içerisinden yüksek sesle dile getirilirken bizlerin de, camianın da merak ettiği ve cevap aradığı sorular."