Gündem

Gökhan Zan resmi törene katılan iktidar yetkililerine isyan etti: 3 gün bizi ölüme terk ettiniz!

Gökhan Zan Hatay'da resmi törene katılan iktidar yetkililerine "3 gün bizi ölüme terk ettiniz, istemiyoruz sizi" sözleriyle isyan etti

06 Şubat 2024 10:03

Hatay'da 6 Şubat depreminin yıl dönümünde, resmi törene katılan iktidar yetkililerine tepki gösteren eski futbolcu Gökhan Zan, "3 gün bizi terk ettiniz ölüme" dedi.

6 Şubat depremlerinde yaşamını yitirenler için Hatay’da; Köprübaşı mevkiinde ve Yunus Emre Parkı’nda iki ayrı anma etkinliği düzenlendi.

Köprübaşı’ndaki anma törenine; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldı. Yunus Emre Parkı’ndaki anma töreninde ise farklı siyasi partilerin yöneticileri ve milletvekilleri ile sivil toplum kuruluşları yer aldı.

İstemiyoruz sizi

Gazeteci Mahir Bağış'ın aktardığına göre, resmi anma törenine katılan iktidar yetkililerine tepki gösteren eski milli futbolcu Gökhan Zan, "3 gün bizi ölüme terk ettiniz. İstemiyoruz sizi" diye bağırdı.