Spor

Giovanni van Bronckhorst'tan taraftara sitem: Daha önce hiç yaşamadım

04 Ekim 2024 00:38

UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş ikinci maçında Alman ekibi Frankfurt’u konuk etti. Mücadele 3-1 Frankfurt lehine sona erdi.

Maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst mücadeleyi değerlendirdi. 

Beşiktaş teknik direktörü maçın ardından; "Garip hislere sahibim. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Maçı domine ettiğimiz anlar oldu. 3-1'lik yenilgiyi hak ettiğimizi düşünmüyorum. Bulduğumuz fırsatları gole çevirmemiz gerektiği konusunda bize ders oldu. Kaleci bugün kariyerinin gecesini yaşadı. Bu maç oyuncularım hakkında şikayet edemem. Her şeyimizi verdik." dedi. 

"Cidden anlamıyorum"

Giovanni van Bronckhorst sözlerinin devamında; "Evimizde oynuyoruz ve desteğe ihtiyacımız vardı. İlk yarıdaki oyunumuz belki de bu sezonki en iyi oyunumuzdu. Sonuçtan ayrı olarak bu maçta bazı oyuncularım ıslıklandı. Böyle bir maçtan sonra oyuncularım neden ıslıklandı anlamıyorum. Daha önce hiçbir takımımda bunu yaşamadım. Böyle bir maç çıkardıktan sonra bazı oyuncularım neden ıslıklandı, cidden anlamıyorum." ifadelerini kullandı. 

"İyi oynamadığımızı düşünen varsa bir daha gelmesin"

"Oyuncularımızın bugün en iyi performansımızı vermediğini düşünen varsa, tekrar stadyuma gelmesin."

"Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı"

"Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Maça ve oyuna bakınca, hak etmedik. Bir anlamda ders oldu, fırsatları gole çevirme konusunda. Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz."

"Galatasaray ile birlikte en çok puan alan takımların başında geliyoruz"

"Biz iyi bir yoldayız, Galatasaray ile birlikte en çok puan alan takımların başında geliyoruz. Devam edeceğiz. Bu maçı kaybettik ama iyi oynadık. Beni ıslıklayabilirler. Taraftarımızı seviyorum. Her şeyini vermiş bir takımı ıslıklamak güzel bir şey değil, zaten bunu hak etmediler. Umarım bu son olmuştur, son kez böyle bir şey duymuşumdur! Skordan bağımsız olarak umarım bir daha böyle yaşanmaz!"