Gündem

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Şahin AKP'ye katıldı

22 Mart 2023 19:13

Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Şahin ile 20 partili AKP'ye katıldı.

AKP Avcılar İlçe Başkanlığı'ndaki törende Şahin'e rozeti, AKP İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe tarafından takıldı. AKP Avcılar İlçe Başkanı Abdullah Küçükoğlu da diğer katılımcılara rozetlerini taktı. Törende konuşan Şahin, 2,5 yıldır Gelecek Partisi Avcılar İlçe Başkanlığı yaptığını belirterek, "Vatan, millet bizim en kıymetlilerimizdir. Bunlar mevzubahisse gerisi teferruattır. Bütün koltukları, makamları bir kenara bırakır, gereğini yaparız. Biz de bunu yaptık" dedi.

Şahin, sözlerine öyle devam etti:

"Muhalefet tarafından milli değerlerimiz hedef gösterilerek yapılan açıklamalar karşısında yüreğinde vatan, bayrak ve millet sevgisi taşıyan, partide görev alan veya gönül vermiş pek çok arkadaşımın rahatsızlıklarını biliyor, yakmış olduğum bu kıvılcım ateşinin yükseleceğini umut ediyorum. Bundan sonraki mücadelemizde safımız belli, yolumuz çetin, derdimiz büyük. Bu zamana kadar karşısında durup mücadelesini verdiğimiz zihniyetle, düne kadar 'Apo'nun heykelini dikeceğiz diyenleri serbest bırakacağız' diyenlerle, Osman Kavala gibi terör örgütü üyelerine özgürlük savunuculuğu yapanlarla, sınırlarımıza dayanmış emperyalist güçlere karşı 'özerklik ilan edeceğiz' diyenlerle, 'Ayasofya'yı tekrardan müzeye dönüştüreceğiz' diyenlerle, 'Hakkari'ye özerklik getireceğiz' diyenlerle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bu yolda ilerlerken Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olacağım. Rabbim çıktığımız yolu aydınlık kılsın, birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun."

"Bu seçimi de millet olarak bize yakışan vakarla yapacağız"

AKP İl Başkanı Kabaktepe de "Deprem bölgesinde yaralar hızla sarılmaya çalışılıyor. 16'ncı günde kalıcı konutların temelini atmaya başladık. Bir yıl içinde de Allah kardeşlerimizi evlerine kavuşturmayı nasip etsin. Birbirimize destek olacağız. Coğrafi büyüklük olarak İstanbul'un 20 katı, İngiltere büyüklüğünde bir coğrafyada olan bir depremden bahsediyoruz. Milletimizin alicenaplığı ve gücüyle, Cumhurbaşkanı'mızın liderliğiyle inşallah bu sıkıntıyı en kısa sürede çözeceğiz" diye konuştu.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere işaret eden Kabaktepe, "Bu seçimi de millet olarak bize yakışan vakarla yapacağız" ifadesini kullandı.

"AK Parti de bir Kürt partisidir"

Kürtlerin, AKP'nin kurucu ve temel unsurları arasında yer aldığını ifade eden Kabaktepe, şunları kaydetti:

"AK Parti de bir Kürt partisidir ama biz PKK'ya karşıyız. Adını söyleyemiyorum, alfabede harf bırakmadılar. YPG, bilmem ne, bir sürü ad veriyorlar. Hepsine karşıyız. Kim eline silah alıyorsa, kim masumu öldürüyorsa, kim bu topraklar üzerinde hesap yapıyorsa hepsi bizi karşısında bulacak. Bu kardeşliği hep beraber sürdüreceğiz. Hiç kimse bu memlekette Kürt'ü de Türk'ü de Laz'ı da Çerkez'i de Arap'ı da birbirine düşman edemeyecek. AK Partimiz bir bölgenin, bir kıyının, köşenin, ortanın değil Türkiye'nin partisidir. AK Parti 81 ilimizde vardır. Dolayısıyla AK Partimizde tüm kardeşlerimiz kendilerini ifade ediyor. Bu zemin içinde mücadelemize devam edeceğiz." (AA)