Gündem

Gelecek Partili Temurci: Bahçeli’nin adayı 6’lı masadan biri olabilir

30 Mart 2022 10:29

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olacağını açıkladı. Temurci, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adayının Erdoğan olmayacağını iddia etti. 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, seçim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu Mercek isimli programa konuk olan Temurci, partisinin Cumhurbaşkanı adayının Ahmet Davutoğlu olduğunu açıkladı.

"Erdoğan’ın kulağına aday olmayacağını fısıldayacak kişi Bahçeli olabilir"

Temurci, “Şu anda iki yıllık dönüşüm sürecinden bahsediliyor. Yeniden parlamenter süreç diyoruz. Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Davutoğlu’dur. Tayyip beyin tek korkusu güçtür. O masada gücü gördü Tayyip bey. Millet gittiğim her yerde iş güç diyor. Millet her yerde bundan bahsediyor" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için de ilginç bir iddiada bulunan Temurci, "Erdoğan’ın kulağına aday olmayacağını fısıldayacak kişi Bahçeli olabilir. Bahçeli’nin adayı 6’lı masadan biri olabilir" diye konuştu.

"Mayıs’ı geçmeden Nebati görevden alınabilir”

Selim Temurci, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ile ilgili de önemli bir iddia ortaya attı. Temurci, “Nebati bir süredir ortada görünmüyor. Mayıs’ı geçmeden Nebati görevden alınabilir” dedi.