Spor

Galatasaray yönetiminden Abdülkerim Bardakcı operasyonu

31 Ekim 2023 09:52

Galatasaray Yönetimi'nin Abdülkerim Bardakcı sözleşmesinde iyileşme yapmak için harekete geçtiği öne sürüldü. Sarı kırmızılı kulüpten yıllık 19.5 milyon TL alan Abdülkerim Bardakcı'nın ücreti yükseltilecek.

Bu sezonki başarılı performansıyla adından söz ettiren Abdülkerim Bardakcı, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Hakkında Milan iddiaları atılan başarılı stoper, teknik direktör Okan Buruk'un da vazgeçilmezi oldu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Victor Nelsson'dan sonra savunmada yeni partneri Davinson Sanchez'le de çok iyi bir uyum yakalayan 29 yaşındaki savunmacı için yönetim harekete geçti.

Kerem Aktürkoğlu'na sezon başında zam yapan sarı-kırmızılı kurmaylar, yıldız oyuncunun 9 milyon TL olan ücretini 27 milyon TL'ye çıkartmıştı.

Şimdi Kerem gibi ilk 11'in bankosu olan Abdülkerim'in sözleşmesinde de iyileştirme yapılması kararı alındı. 2025'e kadar olan mevcut anlaşmasında garanti ücreti 19.5 milyon TL yazan milli stoperin kazancı artırılacak.

Bu şekilde jest yaparak oyuncuyu ödüllendirmek isteyen yönetimin, maaşı Kerem'in seviyesine getirmeyi planladığı kaydedildi.