Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında gerginlik artıyor: "Ali Koç, Erden Timur hakkında dosya hazırlatıyor" iddiası

22 Nisan 2023 11:24

Ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk mücadelesi verirken mahkemelik oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Galatasaray Sportif AŞ. Başkan Vekili Erden Timur ile ilgili bir dosya hazırlattığı ortaya çıktı.

Tarihlerinin pek çok döneminde saha içi rekabetini saha dışına taşıyan Galatasaray ile Fenerbahçe, bir kez daha karşı karşıya!

Sözcü gazetesinin haberine göre; son dönemde yaşananların başrolünde ise iki isim var; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur. Bu ikili arasındaki çekişme, kulüpler arasındaki gerginliği de arttırdı.

İşte sezon başından bu yana iki kulüp arasında yaşananlar

İki kulüp sezon başında ilk olarak Joao Pedro'nun transfer görüşmelerinde karşı karşıya geldi. Galatasaray'ın talip olduğu futbolcu Fenerbahçe'nin oldu.

Ali Koç, bir Kulüpler Birliği toplantısında Galatasaray ve Erden Timur'a "İyi para harcadınız ha!" şeklinde espri ile karışık gönderme yaptı.

Hakem kararları, ezeli rakipleri kızdırdı. Erden Timur, "Ligi bitirtmeyiz" çıkışını yaptıktan sonra ortam iyice gerildi.

Ali Koç'un canlı yayın daveti kabul görmedi. Erden Timur, yarışmayı saha içinde bırakacaklarını söyleyip "Bildiklerimizi sezon sonunda açıklayacağız" dedi. Fenerbahçe cephesi "Şimdi açıklayın" çıkışını yaptı.

Çok sayıda yöneticinin katıldığı, Galatasaray'ı İkinci Başkan Metin Öztürk'ün temsil ettiği son Kulüpler Birliği toplantısında ise Ali Koç, ellerinde Erden Timur ile ilgili bir dosya olduğunu ve zamanı gelince açıklayacaklarını duyurdu. Ali Koç'a, Erden Timur hakkında Galatasaray camiasının içinden bilgi akışı olduğu iddiaları da konuşulanlar arasında.

Erden Timur, katıldığı bir canlı yayında Zaniolo için Fenerbahçe'nin yaptığı resmi teklifin detaylarını paylaştı. Fenerbahçe bunun üzerine Erden Timur ile ilgili yasal süreç başlattı.

Bunun üzerine Erden Timur, Icardi ile ilgili Fenerbahçe'nin açıklamadığı bazı bilgi ve resmi rakamları, kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor.