Spor

Galatasaray, Stephane Aurier ve Carlos Vinicius'u renklerine bağladı

Galatasaray, Carlos Vinicius'u Fulham'dan 600 Bin Euro'ya kiraladığını açıkladı

02 Şubat 2024 19:27

Galatasaray Stephane Aurier'i bonservisiyle, Carlos Vinicius'u ise sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.

Transfer çalışmalarına devam eden Süper Lig devi Galatasaray, iki yeni transferi için resmi açıklamayı yaptı.

Galatasaray, yaptığı açıklamada Carlos Vinicius'u kirlık olarak kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı kırmızılı takım, Fulham'a 600 bin euro kiralama bedeli ödeneceğini açıkladı. Ayrıca, oyuncuya da sezon sonuna kadar aynı ücreti verecek.

Galatasaray'ın açıklamasında, "Profesyonel futbolcu Carlos Vinicius Alves Morais ve kulübü Fulham Football Club Limited ile oyuncunun 2023-2024 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 600 bin euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 600 bin euro sezonluk ücret ödenecektir" denildi.

Galatasaray ayrıca Serge Aurier'i de sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Serge Alain Stephane Aurier ve kulübü Nottingham Forest Football Club Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 100 bin euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023/2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza 2023/2024 sezonu için net 600 bin euro garanti ücret ile net 150 bin euro imza ücreti ödenecektir" denildi.