Spor

Galatasaray'da yönetimden şampiyonluk yolunda kritik hamle

14 Nisan 2024 15:09

Galatasaray yönetiminin, şampiyonluk mücadelesinde son viraja girilirken sarı kırmızılı takımı her maça özel primle motive etme kararı aldığı ileri sürüldü.

Trendyol Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da, bitime 7 maça kala yönetimden kritik bir hamle geldiği ileri sürüldü.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; şampiyonluk yolunda takımın motivasyonunu üst düzeye çıkarmak isteyen sarı kırmızılı idareciler, elini cebine atma kararı aldı.

Galatasaray'da Süper Lig'de kalan 7 maçın her biri için özel prim verileceği bildirildi. Başkan Dursun Özbek'in böylece şampiyonluk yolunda oyuncuların konsantrasyonunun sağlanmnasını hedefliyor.

Florya'da bir taraftan yapılan iyileştirmeler ve yeni kontratlarla sarı kırmızılı futbolcuların kritik maçlar öncesinde kafasında soru işaretleri oluşmamasını sağlayan yöneticiler, diğer taraftan ise 7 karşılaşma için uygulanacak özel prim ile motivasyonu da yukarı çıkarmak istiyor.

Ayrıca yine oyuncu maaşlarının zamanında yapılmasına da dikkat edileceği ve herhangi bir gecikmenin yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi. Bu hamleler ile yönetim, oyuncuların sahadan başka bir şey düşünmemesini sağlayacak.