Spor

Galatasaray'da Nelsson'un parasıyla yerli operasyonu

16 Kasım 2023 08:22

Victor Nelsson'u ara transfer döneminde 20-25 milyon Euro bedelle satmayı düşünen Galatasaray'ın, bu futbolcunun satışından gelecek gelirin 3 yerli futbolcunun transferine harcanacağı iddia edildi.

Galatasaray'da devre arasında yapılacak transfer hamleleri şekilleniyor. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre; Ndombele ile yollar ayrılırsa Ndidi'yi kadroya katmayı hedefleyen sarı kırmızılılar, yerli futbolcu operasyonu da yapacak.

Yönetim, ayrılmak isteyen Victor Nelsson'a gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. 20-25 milyon Euro arasında bir satış bekleyen sarı kırmızılılar bu parayı yerli yıldızlar için kullanmayı düşünüyor. Galatasaray stoperi Ozan Kabak, sol beki Rıdvan Yılmaz ve orta sahayı ise Salih Özcan ile güçlendirmek istiyor.

Kulübün altyapısından yetişen Ozan için Hoffenheim'e kiralama teklifi yapılacak. Alman takımı, milli stoperi geçen yaz 7 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Borussia Dortmund'da rotasyon oyuncusu durumuna gelen Salih Özcan bonservisiyle transfer edilecek. Satın alma opsiyonlu kiralama teklifi de masada olacak.

Beşiktaş altyapısından çıkan ve Rangers'ta forma giyen Rıdvan Yılmaz'ın ise fiyatı soruldu. Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmak Rıdvan, Şampiyonlar Ligi hedefiyle ikna edilecek.