Spor

Galatasaray 2. Başkanı Albayrak: Muslera'nın sözleşmesini uzatacağız, oynamadığı ayların da parasını alacak

16 Haziran 2020 14:05

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak, kaval kemiğinde kırık meydana gelen kaleci Fernando Muslera'nın sözleşmesinin iki yıl daha uzatılacağını ve Oynamadığı ayların da parasını alacağını söyledi.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'tan, Çaykur Rizespor maçında sakatlanan kaleci Fernendo Muslera'yla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Albayrak, Muslera'yla ilgili olarak "Sözleşmesini 2 yıl daha uzatacağız. Oynamadığı ayların da parasını alacak" ifadelerini kullandı.

Mücadelenin 15. dakikasında Skoda ile çarpışan Uruguaylı kaleci, oyuna devam edememiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ayağında iki yerde kırık tespit edilen ve bıçak altına yatan Muslera, bugün başarılı bir ameliyat geçirdi.

Ne olmuştu?

Galatasaraylı kaleci, Süper Lig'in 27. haftasın deplasmanda oynanan Çaykur Rizespor deplasmanında sakatlık yaşadı.

Mücadelenin 15. dakikasında Çaykur Rizespor'dan Skoda ile çarpışan Uruguaylı eldiven, yaşadığı sakatlık sebebiyle maça devam edemedi ve yerini genç kaleci Okan Koçuk'a bıraktı. Acılar içinde yerde kalan tecrübeli file bekçisi, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve ilk kontrolleri burada gerçekleştirildi. Yapılan ilk tetkiklerin ardından Fernando Muslera'nın sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.