Gündem

Fuat Uğur: Bu sorun Cumhur İttifakı'na pahalıya patlayacak

"Artık Türkiye sokakları tekin değil. Terör bitti, "köpek terörü" tüm hızıyla devam etmekte.."

25 Ağustos 2022 08:20

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, Türkiye'de her yıl 200 binden fazla insanın sokak köpekleri tarafından saldırıya uğradığını iddia ederek, "Onlarca çocuk ve yetişkin sokak köpekleri tarafından öldürüldü. Sokak köpekleri parçaladıkları çocukları yediler bile!.. Saldırılardan kurtulan yüz binleri şanslı sayıyoruz.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, zaman zaman tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran bir olay olduğunda “Belediyelere sesleniyorum, sokak köpeklerini barınaklara alın” diyor ama 5199 sayılı yasada barınak zorunluluğu yok, lütfen hatırlayınız. Belediyeler işte bu yasanın üstüne yatıyor keyifle." diye yazdı.

Sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayan çocukları örnek veren ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a seslenen Uğur, "Bazı sanatçılar korunaklı sitelerde böyle tehlikelerle karşılaşmadıkları için kolayca “Başıboş sokak köpekleri” taraftarlığı üzerinden prim yapabiliyor. Köpek dernekleri de keza öyle çok güçlü şekilde seslerini mama lobilerinin desteğiyle duyurabiliyor ama gerçek halk ve mağdurların yaşadıklarında...
Artık Türkiye sokakları tekin değil. Terör bitti, "köpek terörü" tüm hızıyla devam etmekte.." ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...