Spor

Feyyaz Uçar'dan transfer açıklaması: Kadronun derin olmasını istiyoruz

05 Ağustos 2024 16:59

Beşiktaş Futbol Şubesi Sorumlusu Feyyaz Uçar, Avrupa Ligi eşleşmesi ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılacak olası transfer hamleleri hakkında konuşan Uçar, Beşiktaş'ın önündeki ligleri değerlendirdi.

''Lugano biraz daha bildiğimiz takım''

Lugano'yu değerlendiren Uçar, ''Diğer takım Lugano çıkabilir. Geçen sene biz oynadık bu sene Fenerbahçe'de oynadı. Burada dolanıyor. Burada yenildik, orada gençlerle eksik gitmemize rağmen yendik. Lugano biraz daha bildiğimiz takım diye düşünüyorum. Belli olmaz. Avrupa'da olmak isteyen takımlar. İyi bir kura oldu. Hayırlı olsun.'' dedi.

Süper Kupa açıklaması

Süper Kupa galibiyeti hakkında konuşan Uçar, ''Süper Kupa maçından dolayı mutluyuz. Ezeli rakibimizin önünde net skor aldık. Ligin ilk maçıydı. Sezon başında en ciddi rakibimizle oynadık. Galatasaray en güçlü rakibimizdi. İyi başladık maça. Maçın genelinde iyi oynadık. Bizi mutlu eden golleri atan isimlerde oldu. Yeni transferimiz attı, 17 yaşındaki oyuncumuz attı. Eleştirilen oyuncumuz attı. Artık ayaklarımızın yere basması lazım. Daha lig başlamadı.'' dedi.