Spor

Fenerbahçe'ye 3 oyuncusundan müjde

19 Kasım 2023 14:04

Fenerbahçe'de Djiku, Fred ve King milli ara dönüşü Fatih Karagümrük maçında oynayabilecek.

Sabah'tan Ceyhun Samet Yüksel'in haberine göre Fenerbahçe'ye sakat oyuncularından müjdeli haber geldi. Sarı-lacivertlilerde Djiku, Fred ve King, 26 Kasım’daki Fatih Karagümrük maçında hazır bir halde sahada olacak.

Geride oyunu başlatma konusunda Djiku üzerinden giden teknik direktör İsmail Kartal'ı tecrübeli stoperin iyileşmesi sevindirdi. Takımla çalışmalara başlayan Ganalı futbolcu, 26 Kasım tarihinde oynanacak Karagümrük karşılaşmasında takımdaki yerini alacak.

Kartal'ın yüzünü güldüren bir diğer oyuncu da orta sahanın kalbi durumundaki Fred oldu. Oyunun hem savunma hem de hücum yönünde takıma büyük katkı sağlayan Brezilyalı futbolcu, fiziki açıdan istenilen seviyeye gelmek için çaba harcıyor. Bu futbolcunun da Karagümrük'e karşı görev yapması bekleniyor. Fenerbahçe'de sakatlığını tamamen atlatan bir diğer isim de Joshua King…

Sol kanatta Ryan Kent'i fazla tercih etmeyen İsmail Kartal, King'in gelişiyle birlikte Tadic'in dinlendirme imkânı yakalayacak. Sarı-lacivertlilerde Becao, Luan Peres, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş ve Lincoln'ün tedavileri ise sürüyor.