Spor

Fenerbahçe'nin Sofyan Amrabat teklifi belli oldu

04 Ağustos 2024 08:52

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin listesinin başında olan ismin Sofyan Amrabat olduğu belirtildi. Sarı-lacivertlilerin oyuncuya ve kulübüne yaptığı teklif de belli oldu.

Fred’in Lugano rövanşında yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle orta saha arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe’de çalışmalar devam ediyor.

Manchester United’da kiralık olarak forma giyen, Fiorentina oyuncusu Ambrabat’ı transfer etmek için görüşmeleri yoğunlaştıran sarı lacivertliler, Faslı yıldız için bonuslarla birlikte toplamda 12 milyon Euro’yu gözden çıkarttı.

Oyuncuya önerilen rakamda da kapıyı 3.5 milyon Euro’dan açan Kanarya, rakamı 5 milyon Euro’ya kadar çıkartsa da henüz anlaşma sağlanamadı. Kulüp tarafında ise Fiorentina 15 milyon Euro’da diretirken gözler Fenerbahçe yönetimine çevrildi.

Listede 3 aday daha var

Geçtiğimiz sezon Manchester United’da 30 maçta oynayan ancak gol ve asist üretemeyen 27 yaşındaki Amrabat’ı İngiliz ekibi yeni sezonda düşünmüyor. Sarı lacivertliler ise Faslı oyuncuda görüşmelerin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşın yine Manchester United’lı Scott McTominay, Burney’li Sander Berge ve Nottingham Forest’lı Nicolas Dominguez ile temaslarını da sürdürüyor. (Hürriyet)