Spor

Fenerbahçe'nin hücum hattı alev aldı!

26 Ağustos 2023 09:36

Fenerbahçe, yaz transfer döneminde yaptığı transferlerle 2023/24 sezonuna iyi bir başlangıç yaptı. Süper Lig'de oynadığı Gaziantep FK ve Samsunspor maçlarını kazanan sarı-lacivertli ekip, Avrupa maçlarında da henüz puan kaybetmedi

İsmail Kartal’ı bu sezon en çok zorlayacak konulardan biri muhtemelen hücum hattında oynatacağı oyuncuları seçmek olacak. Sezona çok iyi bir başlangıç yapan hücum hattındaki futbolcular, 5-1’lik müthiş Twente zaferinde de resital sundu.

İlk 6 resmi maçta 3 gol, 3 asistle yıldızlaşan Sebastian Szymanski, Hollanda ekibi karşısında yine müthişti. Polonyalı oyuncu önce Oosterwolde’nin harika golünde ortayı açtı, ardından takımını öne geçiren sayıyı kaydetti. Kariyerinin en iyi sezon başlangıçlarından birini yapan İrfan Can Kahveci, ikinci yarının başında girdiği Twente maçında 2 golle geceye damgasını vurdu. Milli oyuncu 7 maçta 4 gol, 3 asistle parladı.

Kaptan Edin Dzeko, 70. dakikada oyuna girdiği mücadelede golcülüğünü değil, pasörlüğünü konuşturdu. Bu sezonki 3. asistini yaptı. Ve tabi ki Dusan Tadic... Sırp yıldız, Twente maçını boş geçecek gibi görünüyordu. Ancak uzatma bölümünde kazanılan penaltıda topun başına geçen Tadic, topu ağlara göndererek bu sezon 4. gol sevincini yaşadı.