Spor

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile sözleşme uzatıyor

27 Mart 2024 09:26

Fenerbahçe yönetimi, bu sezon performansıyla beğeni toplayan İrfan Can Kahveci ile ilgili sözleşme uzatma konusunda kararını verdi. Avrupa ekiplerinin radarına giren İrfan Can ile yeni sözleşme imzalanması kararlaştırılırken, yeni maaşı da belli oldu.

Fenerbahçe'de başarılı performansıyla beğeni toplayan ve kariyer sezonunu geçiren İrfan Can Kahveci için yeni gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin milli yıldızı bu sezon sergilediği grafikle takımın başarılı isimlerinden biri oldu.

2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehir'den transfer edilen İrfan Can Kahveci, istikrarsız performansıyla sık sık eleştirilerin hedefi olmuştu. Ancak bu sezona müthiş bir başlangıç yapan A milli yıldız, başarılı performansıyla takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu ve Cengiz Ünder ile forma rekabetine girdi.

Bu sezon 39 resmi maçta forma giyen İrfan Can Kahveci, 14 gol ve 11 asistlik grafiğiyle göz doldurdu. Performansıyla dikkat çeken 28 yaşındaki oyuncu, transferde Avrupa kulüplerini peşine taktı. Önemli kulüplerin radarına giren İrfan Can hakkında kulübü Fenerbahçe'den yeni bir hamle geldi.

İç transferde çalışmalarını sürdüren Kanarya, İrfan Can Kahveci ile yeni sözleşme imzalayacak. Gelecek sezondan itibaren geçerli olacak olan sözleşmede milli yıldızın maaşı 15 milyon TL'den 50 milyon TL'ye çıkarılacak.

Sağ kanat, on numara ve merkez orta saha bölgelerinde görev yapabilen İrfan Can'ın güncel piyasa değeri 9 milyon euro olarak gösteriliyor. [Takvim]