Spor

Federer-Nadal maçı sırasında ilgi odağı olan çocuğun okuduğu o kitap

11 yıl aradan sonra karşı karşıya gelen Federer-Nadal maçı esnasında küçük bir çocuğun kitap okuması dikkati çekti

13 Temmuz 2019 11:16

Dün Roger Federer - Rafael Nadal arasında gerçekleşen Wimbledon yarı final maçı esnasında izleyiciler arasındaki bir çocuğun kitap okurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

NY Daily News'da yer alan habere göre çocuğun okuduğı kitabın "Viking Myths & Sagas" olduğu ortaya çıktı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Wimbledon tenis turnuvasında dünyanın en iyi tenis oyuncuları arasında yer alan Federer - Nadal yarı final karşılaşması esnasında tribünlerde oturan bir çocuk kitap okurken görüntülendi.

En son 2008'de karşı karşıya gelen iki dünya devinin maçı karşısında küçük çocuğun okuduğu kitaptan gözünü ayırmaması sosyal medyada çok konuşuldu. Kullanıcıların bir kısmı bilet fiyatlarının yaklaşık 50 bin TL olduğu heyecanlı turnuvada çocuğun dikkatinin nasıl dağılmadığına dikkati çekerken bir kısmı da "Dünyanın en ilgi çekici kitabını okuyor olmalı" yorumunu yaptı.

 

"Wimbledon'daki çocuğun hangi kitabı okuduğunu merak ediyorum, Nadal-Federer maçından daha iyi bir kitapsa benim de ihtiyacım olacak."

 

 

 

 

 

"Kitap okuyanlar liderdir derler ama bu bir şaka olmalı. Biletleri 10 bin dolardan başlayan maç esnasında bu çocuk kitap okuyor!"