Spor

Fatih Terim, basın toplantısında gazeteciye çıkıştı: Soru mu bu?

Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Panathinaikos, Yunan Süper Ligi'nde 52 puanda kalarak zirvenin 3 puan gerisinde yer aldı

26 Şubat 2024 21:20

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, şampiyonluk yarışında yara aldı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında gergin anlar yaşanırken, deneyimli çalıştırıcı gazetecinin sorusunu uzatmasına sinirlenerek tepki gösterdi.

Yunanistan Süper Lig'inde bitime 2 hafta kala Terim'in Panathinaikos'u, Kifisias ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı.

"Şu anda konuşacağımız konu o değil"

NTV'nin aktardığına göre basın toplantısında bir Yunan gazetecinin "Çok fazla tecrübeniz var ve futbolu hepimizden daha fazla biliyorsunuz. Fotis ve Bakasetas tartışmaya kapalı olan çok iyi iki futbolcu. İkisi de oynadığı alanlarda birbirlerini mi engelliyor?" sorusu üzerine Fatih Terim'den tepki geldi.

Deneyimli teknik adam ise "Soru mu bu, soru değil mi bu?" diyerek gazeteciye çıkıştı.

Ardından cevap veren Terim, "Bakasetas da Fotis de bizim için önemli oyuncular. Fotis her maç üzerine koyarak geliyor. Uzun bir süre bizden ayrı kaldı. Beraber oynamaları takımı etkilemiyor. En azından şu anda konuşacağımız konu o değil. Diğer oyuncularımızın da kalitesi yüksek" ifadelerini kullandı.

Terim'in öğrencileri haftaya sahasında Aris ile karşılaşacak.