Spor

Fatih Altaylı'dan İzlanda tepkisi: Allah'ın balıkçı köylüsü

10 Haziran 2019 23:39

Euro 2020 elemelerinde İzlanda - Türkiye maçı öncesi A Milli takımın havaalanında maruz kaldığı uygulama ile ilgili olarak Fatih Altaylı değerlendirmelerde bulundu. Aytaylı, "Ayıp denen bir şey var. Allah'ın balıkçı köylüsü. Biz uluslaraası maç yapmak için oraya geldik. Sen orada bunu yapıyorsan, sana yapacak her şeyi hak etmişsindir" şeklinde konuştu.

"Fırça olayına dışarıdan bakan biri güler"

"Bu kadar ortalığı velveleye verecek bir şey yok. Bir tek Emre Belözoğlu'nun yerinde olmak istemezsin. Ancak uzaktan bakan birisi için görüntü komik. Emre orada fark etmiyo bile. Ayıp bir şey yok. Gırgır, şamata yapıyor kendince. Kendi liderlerine bile böyle şakalar yapıyor. Bu bir şaka. Emre Belözoğlu gergin bir arkadaşımız olduğu için eğer görseydi belki bir tane patlatabilirdi orada. İyi ki görmemiş ve iyi ki patlatmamış. Gülersin, burada bir şey yok."

"İzlanda'nın yaptığı ayıp ama bizim Fransa marşını ıslıklamamız da ayıp"

"Gelelim İzlanda'nın yaptığı muameleye. Ayıp denen bir şey var. Allah'ın balıkçı köylüsü. Biz uluslaraası maç yapmak için oraya geldik. Sen orada bunu yapıyorsan, sana yapacak her şeyi hak etmişsindir. Normalde bunu yapmak ayıp. İlk ayıbı onlar yaptıysa bu ayıbın karşılığını vereceksin. Sana birisi tokat attıysa sen de bir tane patlatırsın. Ancak sen de Fransa'nın milli marşını ıslıklayamazsın. Senin yaptığın da İzlanda'nın yaptığı kadar ayıp."