Spor

Ev hapsindeki Ronaldinho: Annem Brezilya'da Koronavirüs salgını nedeniye zor zamanlar geçiriyor

27 Nisan 2020 16:14

Sahte pasaport kullanarak Paraguay'a giden ve ardından hapis cezasına çarptırılan Ronaldinho, yaşadığı sürecin ardından ilk kez konuştu. Ronaldinho, “Buradan çıkınca ilk yapacağım şey anneme sarılmak olacak. Annem Brezilya'daki Koronavirüs salgını ebebiyle çok zor zamanlar geçiriyor” dedi.

NTV Spor'un aktardığı habere göre ABC TV'ye röportaj veren Ronaldinho, "Paraguay'a girişte belgelerimizin illegal olduğunu öğrenince çok şaşırdık. O andan itibaren bizim niyetimiz mahkeme ve devlet kurumlarıyla işbirliği yaparak bunu açıklığa kavuşturmaktı" ifadelerini kullandı.

Hapis cezasını öğrendiğinde çok üzüldüğünü söyleyen 40 yaşındaki Ronaldinho, "Olayların buralara geleceğini hiç tahmin edemezdim. Her zaman dua ediyorum bu işlerin bitmesi için. Biliyorum ki tanrı da böyle istiyor" dedi.

"Annem Koronavirüs krizi sebebiyle çok zor zamanlar geçiriyor"

Hayatı boyunca insanları mutlu etmek için uğraştığını söyleyen Ronaldinho, "Hep profesyonel yaşamın en üst seviyesinde kalmaya çalıştım ve etrafımdaki insanları mutlu etmek için uğraştım. Buradan çıkınca ilk yapacağım şey anneme sarılmak olacak. Annem Brezilya'daki Koronavirüs krizi sebebiyle çok zor zamanlar geçiriyor" şeklinde konuştu.

Ronaldinho ve kardeşi Assis'in, 32 gün cezaevinde kaldıktan sonra 1.6 milyon dolar kefalet bedeli karşılığında cezası ev hapsine çevrilmişti.